Om oss

Bjerkås Næringspark eies 100 % av Bryn Eiendom.
Bjerkås Næringspark

Bjerkås Næringpark er oppført i perioden fra 1940 til 1982. Bygningsmassen blir i dag i all hovedsak benyttet til lager/logistikkformål med tilhørende kontorfasiliteter av flere ulike leietakere innen ulike bransjer. Planløsningene er effektive og hensiktsmessige og gir mulighet for utleie til både små og store leietagere. Byggene er på 1 til 2 etasjer over bakkenivå. Mange av lokalene har direkte innkjøring, brede porter og store takhøyder. Lokalene kan tilpasses leietakerens behov.

Stort utbyggingspotensiale

Bjerkås Næringpark har et stort utbyggingspotensiale. Vi kan vurdere å skreddersy nye bygg etter leietakers ønske. Bjerkås Næringspark har et trivelig miljø samt felleskantine.

Bryn Eiendom

Bryn Eiendom AS etablerte seg på Bryn i Oslo i 1969 og er i dag den største eier og utleieren av kontorlokaler i dette området. I tillegg til dette eier Bryn Eiendom AS bl.a tre store industrieiendommer hvor av den ene er Bjerkås Næringspark i Slemmestad. De to andre ligger på Rommen i Oslo og Hydroparken på Notodden som ble kjøpt av Bryn Eiendom AS i 2010.